Ons team…

Gastgezin6

Over ons:

Toen we in 2006 dit plekje ontdekten waren we meteen verkocht. Ooit had er ons een eigenaar van een fantastisch mooie camping in Oostenrijk gezegd: “voor een hotel, B&B of camping zijn de 3 belangrijkste factoren: ligging, ligging en ligging. We wisten meteen dat dit de plek was die hieraan voldoet.

Toch willen we onze gasten meer bieden dan een goede locatie, een bed en ontbijt.  Je kan volop genieten van onze grote tuin, met zwemvijver waar we ons eigen paradijsje van hebben gemaakt. Elk verblijf staat op zichzelf en heeft zijn eigen terras, zo heeft u absoluut niet het gevoel dat je op een hotelkamer zit, of bij de eigenaars in huis zoals een B&B vroeger veelal was.

Op zaterdagavond kan je bij ons heerlijk dineren en tijdens de zomermaanden juli en augustus bieden we ook op woensdagavond een menu aan. Je hoeft dus niet meer de auto in om lekker te gaan eten, om met een gerust hart iets te drinken, om te genieten van een met veel aandacht samengestelde playlist.

De ontbijtruimte fungeert doorheen de dag als polyvalente ruimte. Je kan er terecht om gebruik te maken van de “Honesty bar”, of om even te verpozen op het gemeenschappelijk terras met een fenomenaal uitzicht over de tuin en de vallei. Wil je een gezelschapsspel spelen met je familie of partner, dan ben je hier meer dan welkom.

En om het helemaal af te maken hebben we ook een wellnessruimte, waar je kan genieten van sauna&jacuzzi, in alle privacy, maar met toch het zicht op de vallei.

Al deze dingen samen maken van onze B&B voor veel van onze terugkerende klanten een bestemming op zich. Zijn de weergoden je goedgezind , dan gaan we er prat op dat je ter plaatse heerlijk kan relaxen. Ben je benieuwd naar een aantal reacties van onze gasten? Neem dan zeker een kijkje in ons gastenboek.