Ontbijt, avondmaal & bar

Ook de innerlijke mens gaat aan ons niet voorbij. Om je op tijd en stond te voorzien van een fris drankje of een knabbeltje kan je tijdens je verblijf bij “Le Rideux” steeds terecht in de gemeenschappelijke ruimte. Tegen betaling kan je gebruik maken van het ruime aanbod warme  en koude dranken, of een hartige of zoete snack in onze honestybar. Op zaterdag kan je aanschuiven voor een authentiek “Stone grill ” menu  bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Tijdens de zomermaanden kan je eveneens een portie heerlijke mosselen  geserveerd krijgen, of paardenworstjes met huisbereide verse frietjes. Reserveer dit alvast op voorhand, we bereiden alles lekker vers  met een maximum aan eigen gekweekte of lokale producten.

Ontbijt

De morgenstond heeft goud in de mond

‘s Morgens kunnen jullie genieten van een lekker ontbijtje (binnen of buiten) met een adembenemend uitzicht op de Aisnevallei. Het ontbijt is vrijblijvend en kost 15 euro per persoon per dag.

Avondmaal & bar

Dineren bij “Le Rideux”​ | Stonegrill

Elke zaterdagavond kan je bij ons, ter plaatse genieten van een steengrillmenu. Het menu omvat een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.
Omdat we jullie verse producten aanbieden, vragen we jullie om op voorhand te reserveren.

Prijs : 39€ per persoon

Dineren bij “Le Rideux”​ | Mosselen

Elke woensdag in juli en augustus kunnen jullie bij ons genieten van een heerlijke portie mosselen met zelfgemaakte frietjes.
Het mosselmenu omvat een hoofdgerecht en een nagerecht. Ook hier werken we maximaal met verse producten, reserveren is dus de boodschap.

Prijs : 29€ per persoon